Officiellt: Adana Demirspor värvar Gökhan Inler

Gökhan Inler blir kvar i Turkiet.

Innermittfältaren lämnade Istanbul Basaksehir i somras efter att kontraktet hade löpt ut och nu lämnar mittfältaren Istanbul som tidigare även spelade i Besiktas, men blir kvar i Turkiet.

Gökhan har skrivit på för Adana Demirspor som ifjol spelade playoff till Süper Lig.

36-årige Gökhan har skrivit på för 1+1 år med klubben.

Spelaren sade i en intervju med TRT Spor att han hade flera bud men valde Adana Demirspor med hjärtat:

– Tidigare har flera klubbar hört av sig till mig och velat ha mig men jag vill ha ett lag med ett projekt. Jag träffade inte Adana Demirspor idag utan vi träffades först för 6-7 månader sedan. Jag har alltid övervägt det här, många och bland annat klubbpresidenten tillsammans med hans assistenter, fansen har haft en betydande roll i den här transfern. Jag valde den här övergången med hjärtat inte på grund av materiella anledningar och jag är väldigt glad just nu.

Inler bekräftade att han hade bud från Italien och Schweiz men att Adana Demirspors bud var alltid bättre och mer tilltalande.