Özkacar: “Jag hade bud från fyra stora klubbar”

Cenk Özkacar tog steget från turkiska andraligan och Altay till Lyon i franska högstaligan i somras.

Den 19-årige mittbacken bekräftar i en intervju med TRT Spor att han hade bud från fyra stora klubbar i Turkiet:

– Vi hade transfermöten med Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray och Trabzonspor. Senaste klubben var Trabzonspor men vi lyckades inte komma överens på grund av vissa saker. Jag var intresserad av att flytta men det blev inte av på grund av vissa saker som gjorde att jag och min agent valde att dra oss ur.

– När jag hörde att jag skulle ha en övergång till Lyon så kunde jag inte sova, sade Cenk Özkacar som sade att det var en overklig känsla och att det var ett stor mål för honom att komma ut i Europa.

Cenk Özkacar sade även att han vill spela i den engelska Premier League en dag och att han även vill spela i landslaget.