Rafael uppges vara klar för Istanbul Basaksehir

De turkiska ligamästarna har inte gjort så många värvningar under transferfönstret.

Istället har det främst varit fokus på förlängningar samt spelare som har tackat för sig. Nu så verkar dock klubben ha gjort klart med en ny högerback i form av Rafael. Den brasilianske högerbacken kommer närmast från Lyon och förväntas genomgå en läkarundersökning innan han skriver på ett avtal med klubben enligt TRT Spor.

30-årige högerbacken har tidigare varit på radarn för Besiktas också. Högerbacken värvades till Manchester United akademi i ung ålder och slog igenom i den engelska storklubben där han spelade mellan 2008-2015. Därefter har han tillhört Lyon och ifjol spelade han 19 matcher för den franska klubben.

Rafael har kontrakt framtill nästa sommar och det är ännu oklart om Basaksehir kommer betala en övergångssumma för spelaren.