Så mycket vill Fortuna Düsseldorf ha för Kenan Karaman

Kenan Karamn vill lämna Fortuna Düsseldorf som åkte ur Bundesliga förra säsongen.

Spelaren har öppnat för en flytt till Turkiet och det har tidigare rapporterats om Fenerbahces och Galatasarays intresse. Düsseldorf gör det inte dock lätt för att få till en flytt enligt Kenan själv som även är turkisk landslagsman.

Anfallaren hade en klausul som kunde släppa honom för 2 miljoner euro men den löpte ut i augusti och nu vill Düsseldorf ha minst 5 miljoner euro för den turkiske anfallaren.

Kenan har ett år kvar på kontraktet och kan i januari börja träffa och förhandla med andra klubbar. Nästa sommar kan han lämna gratis.

TRT Spor rapporterar att de regerande turkiska ligamästarna Istanbul Basaksehir är intresserade och ska ha varit i diskussioner men den höga prislappen har gjort att klubben nu inte är intresserade av att värva spelaren förrän i januari.