SENASTE NYTT: Cengiz Ünder nära engelska storklubben

Cengiz Ünder är nära en flytt till Premier League.

Den turkiske yttern var bara detaljer ifrån att skriva på för Napoli som bekräftades från olika håll och i veckan så rapporterades det om flera engelska lag var återigen intresserade av Cengiz, läs mer här.

Nu rapporterar transferexperten Fabrizio Romano att Leicester City är på väg att göra klart med Cengiz Ünder. Den engelska storklubben lånar in Cengiz Ünder på ett säsongslån och skyldighet att köpa loss spelaren därefter.

Journalisten Nico Schira rapporterar samma sak och ger även detaljer kring hur mycket Leicester kommer att betala till Roma. Leicester City uppges betala tre miljoner euro för lånet och därefter köps spelaren för 25 miljoner euro. Cengiz Ünder kommer skriva på ett avtal framtill 2025 med en årslön på 3,5 miljoner euro.