Senol Günes inför matchen mot Serbien

Senol Günes har under presskonferensen meddelat att det kommer bli en del förändringar i laget inför matchen mot Serbien.

Förbundskaptenen för Turkiet påpekade även att de behöver se över truppens fysiska status när det kommer till matchspel.

– Landslagsmatcherna började innan klubblagsmatcherna. Vi behöver göra förändringar för att se våra spelares fysiska status. Det kommer bli ett mer annorlunda lag mot Serbien än den i torsdags. Vissa spelare har nyligen kommit tillbaka från skada. De finns både spelare som har spelat en del och de som inte är 100% redo. Jag kommer göra stora förändringar i laget.

– Ungern-matchen var utifrån både spelmässigt och resultatmässigt dålig för laget. Vi är inte ett sådant lag. Vi spelade en landskamp för första gången på 9-10 månader, vissa spelare och lag är mer fysiskt redo nu. Våra motståndare (Serbien) har en tradition av att utveckla flera spelare. Aleksic i Basaksehir och Adem Ljajic är några exempel och talangspelare. De har bra spelare. De har 35 spelare som spelar i högsta ligan som tillsammans är värda 420 miljoner euro. Det blir en match mot ett lag med bra spelare.