Seri och Doumbia prio för Galatasaray

Galatasaray har fått en bra start på säsongen med två raka segrar i ligan men letar fortfarande efter förstärkning.

Det senaste tillskottet till truppen var Peter Etebo från Stoke City och till innermittfältet vill Gala ha minst en till värvning.

Enligt beIN Sports har klubben inte gett upp Jean Michael Seri och kommer försöka hämta in mittfältaren på nytt som spelade i klubben förra säsongen. Galatasarays ledning förväntas träffa Fulhams ledning på nytt för att förhandla för Seri.

Förra veckan kom även uppgifterna om att klubben har den 22-årige innermittfältaren Idrissa Doumbia på sin transferlista. Doumbia som är landslagsspelare för Elfenbenskusten och spelar för Sporting CP även känt som Sporting Lissabon. Just nu följer Gala spelarens situation som har flera klubbar intresserade av honom enligt uppgifter.
Samtidigt förväntas Ahmet Calik lämna. Försvararen sägs vara närmast Antalyaspor men även andra klubbar i Süper Lig uppges vara intresserade för 26-åringen. Galatasaray kan tänka sig släppa spelaren gratis enligt beIN Sports.