Skrällen: Nykomlingen Hatayspor besegrade regerande mästaren Istanbul Basaksehir

Nykomlingen Hatayspor tog en premiär och historisk seger när de besegrade de regerande mästarna Istanbul Basaksehir.

Selim Ilgaz gav hemmalaget ledningen i den 36:e minuten framspelad av nyförvärvet Mame Biram Diouf.

I andra halvlek gjorde nykomlingarna ännu ett mål när Helder Barbosa som blev inbytt för just Selim Ilgaz avgjorde i den 91:a minuten framspelad av Adama Traore som blev inbytt i den 66:e minuten.

En stor seger för nykomlingarna som fick en kanonstart i premiären.

Startelvor för lagen:

Atakaş Hatayspor: Mohamedi, Popov, Yusuf Abdioğlu, Santos, Mesut Çaytemel, Gökhan Karadeniz (min. 66 Mirkan Aydın), Isaac, Selim Ilgaz (min. 73 Barbosa), Ribeiro, Rayane (min. 90 Soner Örnek), Diouf (min. 66 Traore)

Istanbul Başakşehir: Mert Günok, Caiçara (min. 87 Da Silva), Skrtel, Epureanu, Hasan Ali Kaldırım (min. 71 Cemali Sertel), Mahmut Tekdemir (min. 71 Berkay Özcan), İrfan Can Kahveci, Visca, Aleksic (min. 46 Kerim Frei), Demba Ba, Crivelli (min. 78 Enes Karakuş)