Tolgay Arslan på väg att lämna Fenerbahce?

Efter att Alper Potuk och Mevlut Erdinc har lämnat klubben så kan nästa spelare som är på väg att lämna vara Tolgay Arslan.

Fenerbahce kommer att träffa spelarens agent för att diskutera kontraktet för Tolgay Arslan. TRT Spor rapporterar att Fenerbahce vill avbryta kontraktet med 30-åringen.

Tolgay förväntas inte ta en plats på mittfältet i Fenerbahce nästa säsong. Spelaren har inte varit med på träningarna den senaste tiden, dels för transferärenden samt en skada som har hållit spelaren borta från träningen enligt TRT Spor.

Enligt rapporter så har Getafe, Valladolid och Hannover visat intresse för spelaren som vill fortsätta karriären i Europa om han skulle lämna Fener. Den senaste säsongen spelade Tolgay 21 matcher för Fenerbahce och gjorde 2 mål samt en assist. Kontraktet med Fenerbahce varar till juni 2022.