Trabzonspor presenterade tre nyförvärv

Trabzonspor hade en presskonferens under söndagen där klubben presenterade sina senaste tre nyförvärv.

Spelarna som presenterades var Flavio Medeiros da Silva, Lewis Baker och Benik Afobe.

Baker anlände i veckan medan Flavio anslöt i augusti. Afobe och Baker har hämtats på lån från Stoke respektive Chelsea medan Flavio har köpts in från brasilianska laget EC Bahia.

Afobe ser framemot säsongen och sade att denna säsongen kommer gå bättre än förra säsongen när Trabzon kom tvåa i ligan och vann cupen:

– Jag vet att förra säsongen gick bra men i år ska vi göra det ännu bättre. Det finns nya spelare här och unga spelare. Jag tror de unga spelarna kommer utvecklas ännu mer den här säsongen. Jag tackar även fansen för de stödet dem har visat mig och laget.

Chelsea-lånet Lewis Baker:
– Vi kommer göra allt vi kan och fortsätter bygga på förra årets framgångar. Jag vet att fansen i Turkiet är mycket passionerade och har sett det själv. Jag kommer ge 100% varje match och är övertygad om att vi kommer bli framgångsrika i år.
Flavio:
– Jag är mycket glad över att vara här och tackar alla som gjorde det möjligt för att den här flytten gick genom. Jag hoppas att jag och mina lagkamrater spelar en bra fotboll på planen och att vi ger våra supportar det de förtjänar med tanke på deras stora stöd till oss.

Under signeringsceremonin lovade spelarna även hur många tröjor de skulle köpa av årets matchtröjor. Flavio kommer köpa 600, Benik Afobe 1200 och Lewis Baker 700.