Tung kväll för Ozan Kabak och Schalke 04

Ozan Kabak och hans Schalke 04 har det fortsatt tufft.

Efter förnedringen mot Bayern München med 8-0 så blev det en ny förlust under lördagen mot Werder Bremen med 3-1. Ozan orsakade även straff till motståndarna i den 58:e minuten och blev varnad. Bremen gjorde 3-0 på straffen. Ozan orsakade även en straff i förra omgången mot Bayern München.

Schalke reducerade först i den 93:e minuten och då var inte Ozan Kabak på plan som hade fått sitt andra gula kort och blivit utvisad i den 84:e minuten.

Under matchen så uppmärksammades en situation där det utifrån en tv-vinkel ser ut som att Ozan Kabak spottade på Ludwig Augustinsson. Domaren och VAR-granskningen lät spelet fortgå utan en varning. I efterhand har Ozan via sociala medier gått ut och sagt att det inte var hans intention att spotta mot just Augustinsson som han ber om ursäkt till och att vinkeln från tv-bilderna är lurande.

Schalke har inte vunnit på 18 raka ligamatcher och har den här säsongen förlorat båda matcherna i tyska Bundesliga där är placerade på sistaplats.

Ozan Kabak har under veckan kopplats ihop med Inter.