Tyska Bild: Fenerbahce kräver Max Kruse på miljonbelopp

Fenerbahce uppges kräva Max Kruse på miljonbelopp.

Max Kruse skrev inför förra säsongen på ett treårskontrakt med Fenerbahce. Ett kontrakt som han bröt i juni tidigare i år i samband med omstarten av Süper Lig efter ett par månaders paus pga coronapandemin. Kruse uppgav att han inte hade fått betalt på rätt sätt under coronapandemin och valde därför att bryta kontraktet. Det förnekades av klubben som svarade med att Kruse har brutit kontraktet på ett ogiltigt sätt.

Enligt den tyska tidningen Bild har Max Kruse ett ärende hos FIFA där han kräver Fenerbahce på 7,5 miljoner Euro. Och Fenerbahce själva har ett ärende hos FIFA där klubben kräver Kruse på 18 miljoner Euro.

Kruse som gjorde 7 mål och 7 assist på 20 matcher i Süper Lig för Fenerbahce skrev nyligen på för Union Berlin i Bundesliga.

***

Max Kruse om nationalsången: “Av respekt för landet”