VIDEO: Falcao låg bakom allt när Galatasaray vann premiären mot Gaziantep

Galatasaray tog tre poäng i premiären efter att ha besegrat Gaziantep FK med 3-1.

Falcao låg bakom samtliga mål som hemmalaget gjorde. Falcao satte en straff i den åttonde minuten som givits efter en VAR-granskning och i den 28:e minuten spelade han fram nyförvärvet Emre Kilinc som satte 2-0. Fem minuter ifrån halvtidsvila gjorde Radamel Falcao 3-0.

Gästerna lyckades reducera i den 53:e minuten genom Andre men kom aldrig närmare än så.

I hemmalaget gjorde Arda Turan sin första officiella tävlingsmatch på över nio år för Galatasaray. Hans senaste match för klubben var 2011 och det var 3403 dagar sedan som han hade spelat i klubben. Arda startade matchen och byttes ut i den 66:e minuten mot Ryan Babel. Mbiaye Diagne kom också in i matchen i den 87:e minuten för Falcao.

Målskytten och nyförvärvet Emre Kilinc byttes ut mot svenske Jimmy Durmaz i den 80:e minuten. Utöver Emre Kilinc så fanns även nyförvärven Fatih Öztürk och Omar Elbadellaoui med från start.