Alanyaspor 2-0 Fatih Karagümrük

Ligaledaren Alanyaspor tog sin tredje raka seger när nykomlingen Fatih Karagümrük besegrades 2-0.

Alanyaspor gjorde det första målet i den 8:e minuten genom Davidson och avgjorde matchen i den 81:a minuten när Babacar gjorde 2-0.

I och med segern så behåller Alanya sin ligaledning och har nu 16 poäng medan Karagümrük är kvar på 8 poäng.

Startelvor i matchen:

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Siopis, Salih Uçan (min. 73 Berkan İsmail Kutlu), Efecan Karaca (min. 87 Ceyhun Gülselam), Davidson (min. 87 Tayfur Bingöl), Bakasetas (min. 87 Fatih Aksoy), Bareiro (min. 59 Babacar)

Fatih Karagümrük: Viviano, Lichaj (min. 73 Ramazan Civelek), Roco, Zukanovic, Balkovec (min. 69 Alparslan Erdem), Ndao, Biglia, Ndiaye (min. 82 Muhammed Egemen Pehlivan), Darri (min. 73 Chahechouhe), Salibur (min. 74 Zeki Yıldırım), Sobiech