Caglar Söyüncü borta flera månader på grund av skada

Caglar Söyüncü drog på sig en skada under landslagssamlingen och spelade inte någon av landslagsmatcherna.

Söyüncü fanns inte med i truppen igår när Leicester City förlorade på tilläggstid mot Aston Villa med 1-0. Efter matchen berättade Brendan Rodgers att spelaren har dragit på sig en skada under landslagsuppehållet och kommer att vara borta från spel upp emot tre månader.

Även den turkiske mittbacken har under dagen bekräftat via sociala medier att han kommer vara borta från laget ett tag:

– Jag är så besviken att behöva lämna mitt lag ensamt för ett tag. Jag kommer att göra mitt bästa för att återvända till planen så snart som möjligt och komma tillbaka starkare än tidigare. Tack för allas goda önskningar. Vi ses, skriver Caglar Söyüncü.