Calhanoglu uppges ha nobbat Juventus – förhandlar med Man United

I veckan kom rapporterades det att Manchester United är intresserade av Hakan Calhanoglu.

Då skrevs det även att Inter var intresserade av spelaren och nu rapporterar Christan Falk, som är chefsredaktör på tyska Sportbild, att rykten om Uniteds intresse för den turkiske mittfältaren är sanna.

Det är inte bara Manchester United som har visat sitt intresse. Hakan Calhanoglu ska ha nobbat Juventus i somras och sedan dess ska spelarens representanter förhandlat med Manchester United. Spelaren är fri att förhandla med vilken klubb han vill i januari och kan ansluta gratis nästa sommar då kontraktet löper ut efter säsongen.

Enligt rapporter så ska Calhanoglu även vara besviken över Milans senaste kontraktsförslag som hade gjort att han tjänar 54 000 pund i veckan. Manchester United uppges vara beredda att dubbla spelarens lön och ska vara redo att erbjuda ett kontrakt på mer än fyra år.