Cengiz Ünder med första matchen från start för Leicester

Cengiz Ünder gjorde sin första match från start för Leicester City under torsdagen i Europa League.

Den turkiske yttern stod för assisten till Leicesters segermål mot Arsenal i den senaste omgången i Premier League och blev framröstad till matchens lirare i samma match. Under torsdagen spelade han sin första match från start när Leicester gästade AEK Aten i Europa League:

Leicester vann 2-1 efter mål av Jamie Vardy på straff och Hamza Choudhury gjorde lagets andra mål. Cengiz Ünder byttes ut i den 66:e minuten och hade minuten innan det ett avslut som tog i ribban. Atens mål gjordes av den förre Hammarby-spelaren Muamer Tankovic.

Caglar Söyüncü är fortfarande skadad för Leicester City som har sex poäng i sin EL-grupp – lika många som SC Braga. Båda lagen har likadan målskillnad med lika antalet gjorda och insläppta mål.