Demiral inbytt tidigt när Juve besegrade Kiev

Juventus gästade Ukraina för att möta Dinamo Kiev.

De italienska mästarna vann 2-0 efter dubbla mål av Alvaro Morata. Merih Demiral började på bänken men byttes in redan i den 19:e minuten för Giorgio Chiellini som behövde kliva ut på grund av skada. Demiral spelade för andra matchen i rad för de italienska mästarna då han i helgen fick starta mot Crutone.

I motståndarlaget fanns den förre landslagstränaren, förre Galatasaray- och förre Besiktas-tränaren Mircea Lucescu med då han numera tränar Dinamo Kiev. Lucescu blev historiskt då han blev den äldste tränaren någonsin att coacha ett lag i Champions League med sina 75 år. Lucescu passerade Jupp Heynckes som höll i det tidigare rekordet med 72 år. Lucescu var även den tränare som gav Pirlo sin debut som 16 åring 1995 när han fick chansen i Brescia. Pirlo är numera tränare för Juventus och gjorde sin CL-debut som tränare igår.