Denizlispor 2-3 Besiktas

Besiktas tog tre mycket viktiga poäng under måndagskvällen när de gästade Denizlispor.

Istanubullaget har inlett knackigt och låg under den senaste omgången även på nedflyttning. Seger mot Denizli tog upp dem på sju poäng efter mål av Atiba Hutchinson, Vincent Aboubakar och Cyle Larin. Denizlispor hamnade på nittonde plats med fem poäng efter omgång sj

Gästerna hade ledning 2-0 i halvtid och Cyle Larin uttökade till 3-0 tre minuter in i andra halvlek. Matchen såg ut att vara över men hemmalaget fick en väg in tillbaka till matchen igen när Josef de Souza åkte på en utvisning i Besiktas i den 67:e minuten.

Denizlispor gjorde  3-1 genom Mesanovic i den 76:e minuten och reducerade återigen i den 94:e minuten men kom aldrig närmare än så.

I den övriga måndagsmatchen blev det seger till Rizespor med 2-0 borta mot Sivasspor.