Dragkamp att vänta mellan storklubbarna för Ozan Kabak

Ozan Kabak blev kvar i Schalke 04.

Men under januarifönstret kan det bli en flytt. Sedan förra veckan så sägs Liverpool ha träffat Schalke för att förhandla om Ozan Kabak och nu rapporteras det även att Milan kommer göra nytt försök att värva den turkiske mittbacken. Rykten tog fart efter att beskedet hade kommit att Virgil Van Dijk blir borta en längre tid och i veckan drog även Matip och Fabinho på sig skador vilket har gjort att mittbackskrisen har växt ännu mer i Liverpool.

Liverpool är dock inte den enda klubben som uppges vara intresserade. Enligt Sport Witness så är även Manchester United med i jakten och den norske tränare Ole Gunnar Solskjaer som sägs vara en beundrare av spelaren och hans kvalitéer.

Ozan Kabak var nära att skriva på för den italienska klubben under fönstrets sista dagar men en affär blev aldrig av. Gazetta dello Sport skrive att Ozan är högst upp på Milans önskelista när fönstret öppnar i januari. I Milan spelar även Hakan Calhanoglu som är en annan turkisk landslagsspelare och som är en nyckelspelare både i landslaget och Milan.

Milans rivaler Inter sägs också fortfarande vara intresserade av Ozan och kommer försöker göra ett försök att värva spelaren ifall Milan Skriniar lämnar för en klubb i Premier League.

Ozan Kabak har fyra år kvar på sitt kontrakt med Schalke som uppges kräva 35 miljoner euro för mittbacken.