Edvin Visca förlänger med Istanbul Basaksehir

Den bosniske mittfältaren Edin Visca förlänger kontraktet med de regerande mästarna Istanbul Basaksehir.

Enligt spelarinfon på Turkiska fotbollförbundets hemsida så har kontraktet förnyats med klubbprofilen. Det nya kontraktet sträcker sig till 2025 och börjar gälla från och med nästa sommar då Edin hade ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt.

Edin Visca har spelat i klubben i nio år och anslöt 2011 när klubben hette Istanbul Büyüksehir Belediyespor. Den rutinerade kaptenen har gjort 76 mål på 270 ligamatcher i Süper Lig. Visca som även har spelat i turkiska andraligan där det blev 10 mål på 34 matcher, har även spelat 19 cupmatcher i turkiska cupen med ett mål, sex matcher i Champions League och två mål(kvalspel) samt 22 matcher i Europa League där det har blivit 11 mål.