Efecan Karaca: “Jag förverkligade min dröm”

Efecan Karaca gjorde sitt första mål i landslaget.

Karaca som gjorde sin tredje landskamp spelar till vardags i Alanyaspor. Efter matchen var den 30-årige mittfältaren nöjd med insatsen:

– Vi har redan visat vad vi kan göra i EM-kvalet. Denna vänskapsmatch var ett test för oss. Idag visade vi en fantastisk kampvilja mot Tyskland. Matchen förtjänade också att sluta oavgjort. Jag gjorde ett mål mot Tyskland. Detta gjorde mig väldigt glad och emotionell. Det var mitt första mål i landsslagströjan. Jag förverkligade mina drömmar och jag är väldigt glad över det, sade Efecan Karaca till TRT Spor. använde uttrycken.

Tecrübeli oyuncu, “Neler yapabileceğimizi zaten Avrupa Kupası elemelerinde gösterdik. Bu hazırlık maçı da bizim için bir sınav oldu. Bugün, müthiş bir mücadele gösterdik Almanya’ya karşı. Maçın hakkı da beraberlikti zaten. Almanya’ya karşı gol attım. Bu da beni çok sevindirdi ve duygulandırdı. Ay-yıldızlı forma altında ilk golümdü bu. Hayallerimi gerçekleştirdim, çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.