Engelsk toppklubb uppges vilja värva Ozan Kabak i januari

Ozan Kabak var nära att skriva på för Milan under transferfönstrets sista dagar.

Däremot lyckades inte Schalke och Milan komma överens om de sista detaljerna i affären och Ozan blev kvar i Schalke där han avtjänar en avstängning för tillfället. Schalke som har ekonomiska problem vill inte sälja Ozan Kabak men överväger en försäljning om någon klubb matchar deras krav på 30 miljoner euro. Tidigare har det rapporterats att Schalke vill ha minst 25 miljoner euro.

Nu uppger italienska Sport Mediaset att Liverpool kommer göra ett försök att värva den turkiske mittbacken då Virgil Van Dijk olyckligt drog på sig en allvarlig knäskada och inte är tillgänglig för spel. Liverpool har tidigare rapporterats vara intresserade av Ozan.

Enligt den italienska tidningen så uppges även Juventus vara intresserad av den turkiske talangen.