Europa League: Sivasspor förlorade borta mot Villareal

Det blev en tung förlust för Sivasspor i Europa League.

Sivas kom tillbaka två gånger i matchen men det räckte inte för en seger då hemmalaget Villareal vann 5-3 till slut.

Villareal ledde 2-0 men Sivas kom tillbaka och kvitterade till 2-2 innan halvtid och hade dessutom innan kvitteringen fått en straff emot sig vid ställningen 2-1. Mamadou Samassa räddade Carlos Baccas straff och målen i första halvlek för Sivasspor gjordes av Olarenwaju Kayode samt Mustapha Yatabare. 

I andra halvlek Villareal återigen ledningen men Max-Alain Gradel stod för ett läckert frisparksmål och kvitterade till 3-3 för gästerna.

Paco Alcacer gjorde 4-3 och 5-3 för hemmalaget i den 74:e och 78:e minuten vilket blev matchens sista mål. Övriga målskyttar för Villareal: Takefusa Kubo och Carlos Bacca. Matchen var Sivasspors första någonsin i Europa League och det blev en hedersam förlust för Sivasspor.

I den övriga matchen i gruppen så vann Maccabi Tel Aviv med 1-0 över Qarabag FK.

Gradels frisparksmål:

Yatabers kvittering:

Kayodes reduceringsmål: