Fenerbahce uppges överens med Romas yttermittfältare

Fenerbahce uppges vara överens med Romas yttermittfältare Diego Perotti.

Fenerbahce har gjort klart med fler än tio nyförvärv under transferfönstret men än verkar inte klubben vara klara på transfermarknaden.

Den turkiska sportkanalen beIN Sports skriver under lördagsförmiddagen att Fenerbahce uppges vara överens med Romas yttermittfältare Diego Perotti, 32 år och att den argentinske spelaren kommer att landa i Istanbul under lördagseftermiddagen för att slutföra övergången.

Perotti har spelat för Roma i 4,5 säsonger och har ett kontrakt med den italienska klubben som går ut efter säsongen. Han har varit skadedrabbad en hel del under sin tid i Italien och missat många matcher pga det. Förra säsongen spelade han 21 ligamatcher och gjorde 5 mål på dessa matcher. Totalt har det blivit 32 mål och 26 assist på 138 tävlingsmatcher i Roma.

Innan flytten till Roma spelade han 1,5 säsonger i Genoa och 7,5 säsonger i Sevilla där han bl.a. var med och vann Europa League säsongen 2013/14. Han har även spelat 5 landskamper för Argentina, den senaste dock i 2017.