Fenerbahce vann 3-2 borta mot Göztepe

Det blev hela fem mål när Fenerbahce bortaslog Göztepe med 3-2.

Gästerna tog ledningen på straff genom Jose Sosa. I den 34:e minuten fick även hemmalaget en straff som Guilherme förvaltade på bästa sätt. Fenerbahce-spelarna var upprörda över beslutet och Serdar Aziz tyckte inte att han hade fält spelaren som ledde till straffen.

Serdar Aziz fick dock sin revansch då han på en hörna nickade in 2-1 och gav återigen gästerna ledningen innan halvtid. Dimitrios Pelkas utökade till 3-1 i den 51:a minuten och Fener hade ett stort spelövertag och flera bra lägen med Pelkas och Cissé som kunde ha gjort fler mål. Irfancan i Göztepe-målet storspelade och höll kvar Göztepe i matchen. Hemmalaget kom tillbaka in i matchen genom en reducering av Guilherme men det räckte aldrig till en poäng.

Fenerbahce gjorde tre mål och tog tre poäng och är för närvarande etta i ligan med elva poäng och en match mer spelad än  Alanyaspor som under måndagen möter Galatasray på bortaplan. Göztepe är för tillfället tia i ligan med sex poäng.