Förlust för Istanbul Basaksehir i Champios League-debuten

De turkiska mästarna förlorade sin första match i gruppspelet borta mot RB Leipzig.

Angelinho gjorde båda målen för RB Leipzig som i fjol tog sig till semifinal i turneringen. Målen kom efter varandra i första halvlek i den 16:e & 20:e minuten.

Basaksehir hade lägen med Crivelli i den 81:a minuten och Epureanu hade en  nick utanför i den 90:e minuten. Det blev inga mål för Basaksehir i debuten som i nästa omgång möter fjolårets finalister PSG på hemmaplan. Den matchen spelas onsdag nästa vecka.

I den andra gruppmatchen mellan PSG – Manchester United blev det 2-1 för gästerna United.

Basaksehirs startelva mot RB Leipzig:

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caiçara (min. 30 Berkay Özcan), Skrtel, Epureanu, Bolingoli, Rafael, Mehmet Topal ( min. 67 Demba Ba, İrfan Can Kahveci (min. 83 Aleksic), Visca, Deniz Türüç (min. 83. Giuliano), Crivelli.