Fransk media öser beröm över Yusuf Yazici

Hyllningarna och berömmen fortsätter för Yusuf Yazici, både på sociala medier och av den franska pressen.

Den stora fotbollstidningen L’Equipe skriver att Yusuf Yazici “räddade Frankrikes heder” i de europeiska turneringarna med hänvisning till att de övriga franska lagen inte tog några bra slutresultat medan Lille vann 4-1 efter hattrick av Yusuf.

Vidare skriver tidningen att allting börjar gå som det ska för den turkiske stjärnan som har börjat på bänken för det mesta för Lille sedan han kom tillbaka från skadan. L’Equipe lyfte även fram att spelaren är den förste någonsin att göra ett hattrick för Lille i europeiska matcher och gav honom högst betyg av alla spelare med 9 utav 10.

LÄS OCKSÅ:

Lilles tränare hyllar Yusuf Yazici

Yusuf Yazici historisk i Lille

Yazici andra turkiske spelaren att göra hattrick ute i Europa

Europa League: Yusuf Yazici gjorde hattrick för Lille