Fransk storklubb följer Trabzonspors duo

Trabzonspor kan tappa sin talangduo.

Trabzonspors unge talang och stjärna Abdülkadir Ömür fortsätter att dra till sig intresse. Den franska storklubben Lyon ska ha haft sitt scoutingteam på plats för att följa spelaren i matchen mellan Fenerbahce-Trabzonspor.

TRT Spor skriver att även Liverpool och Barcelona följer 21-åringens utveckling och Lyon ska ha scoutat spelaren under en längre tid. Enligt uppgifter till TRT Spor så ska ha Lyon-scouten Bruno Cheyrou gillat det han har sett av Ömür och enligt rapporterna så förbereder sig Lyon ett bud i januari för spelaren. Ömür har kontrakt framtill 2022 med Trabzonspor.

Enligt Hürriyet och flera andra turkiska medier så var Lyon även på plats för att följa målvakten Ugurcan Cakir. Lyon uppges fortsätta scouta båda spelarna och att Trabzonspor inte kommer acceptera ett bud under 20 miljoner euro vardera för spelarna.

I somras nobbade Trabzonsporledningen ett bud på 15 miljoner euro från Rennes på Ömür och det rapporterades även att AS Monaco visade ett seriöst intresse för yttern.