Galatasaray med transferuttalande

Under tisdagen så kom Galatasarays vice ordförande Yusuf Günay med ett uttalande kring klubbens transferpolicy.

Klubben har under de senaste dagarna fått kritik för att inte ha gjort fler transfers under fönstret och framförallt i samband med att rivalerna har förstärkt och köpt flera spelare, så har Galatasaray stått stilla trots uttåg i EL-kvalet mot Rangers som följdes upp med en förlust mot Kasimpasa i ligan.

– Supportrarna har all rätt till sina åsikter. Vi har ingen intention att komma med en åsikt till supportrarnas åsikter. Däremot kommer de under de kommande dagarna se att ledningen har gjort rätt för sig. Vi har gjort det som har varit viktigast för Galatasarays intressen, sade Yusuf Günay.

Viceordföranden poängterade även att sedan Mustafa Cegniz och dess ledning kom till styre i Galatasaray januari 2018 så har klubben köpt spelare för ca. 42 miljoner euro och sålt spelare för 61 miljoner euro. Ledningen och hela laget tror på ett framgångsrikt år och ska under dagarna haft ett bra möte med Fatih Terim där även klubbpresident Mustafa Cengiz och Abdürrahim Albayrak har närvarat. Rykten och spekulationer om att det finns en spricka mellan ledningen och Fatih Terim stämmer inte enligt Yusuf Günay.