Ingen anfallsvärvning på sista dagen till Besiktas

Besiktas-ledningen arbetade hårt för att få in en till anfallare utöver Vincent Aboubakar till laget.

Klubben som släppte Burak Yilmaz till Lille har ekonomiska problem och har inte haft det lätt med att göra transfers. beIN Sports rapporterar att klubben arbetade ivrigt under transferfönstrets sista dag för att hämta in ytterligare en anfallare.

Klubben ska igår ha kollat över möjligheterna på nytt för att kunna värva en av Mario Mandzukic, Nikola Kalinic och Mario Balotelli. Ledningen i Besiktas har träffat samtliga spelarnas representanter under fönstret och fört förhandlingar men som har inte lyckats komma till en överenskommelse med någon av spelarna. Så blev även fallet under måndagskvällen när klubben tittade igenom de ekonomiska möjligheterna och boksluten som är aktuella, så var det inte möjligt att att genomföra en anfallsvärvning.

Klubben har nu bestämt sig för att hämta in en anfallare i januari istället. Under deadline-day så hämtade Besiktas högeryttern Rachid Ghezzal från Leicester City på lån.