Istanbul Basaksehir 5-1 Antalyaspor

De regerande mästarna Basaksehir har kommit igång ordentligt efter landslagsuppehållet i ligan.

Under lördagen körde Basaksehir över Antalyaspor med hela 5-1 på hemmaplan. Irfan Can i Basaksehir och Podolski i Antalyaspor gjorde varsitt drömmål i matchen som kommer kandidera för årets mål i ligan. Giuliano gjorde sitt första mål för sin nya klubb Istanbul Basaksehir som också blev matchens sista mål.

Edin Visca gjorde matchens första i den 10:e minuten och Podolski kvitterade bara fyra minuter senare. I den 23:e minuten fick hemmalaget straff. Visca missade från straffpunkten men satte returen. Fyra minuter senare spelade Visca fram Irfan Can Kahveci som utökade till 3-1. Innan första halvlek var slut så spelade Demba Ba fram till Enzo Crivelli som utökade till 4-1.

Antalyaspor fick även Amilton utvisad i första halvlek.

Basaksehir klättrar i tabellen och ligger för närvarande på tionde plats medan Antalyaspor är på sjätte plats efter sex matcher.