Kaan Ayhan: “Vi har lärt oss av våra misstag”

Turkiet tar emot Tyskland i vänskapsmatch i Köln, Turkiet.

Kaan Ayhan som är född i Tyskland och som valde spel för det turkiska landslaget var med på presskonferensen inför matchen och sade bland annat följande:

– Det tyska laget har mycket hög kvalitet. I morgon är det en vänskapsmatch. Nya saker kommer att testas. Vi känner inte till den tyska truppen än. Det kommer att bli en överraskning för oss. De första 20-30 namnen i Tysklands landslag har hög kvalitet. Som vanligt har vi en mycket trevlig atmosfär med samtliga spelare som är här, vi är som bröder . Vi kunde inte nå de resultat vi ville ha i de senaste matcherna, men det har passerat nu. Vi har analyserat de matcherna och tagit lärdom av det. Vi har lärt oss av våra misstag.Med bättre prestationer (i matchen mot Tyskland) så kommer även moralen öka inför matcherna mot Ryssland och Serbien. Förhoppningsvis kommer det hjälpa oss i dessa två matcher att vara mer framgångsrika, sade Kaan Ayhan.