Kenan Karaman inför matchen mot Ryssland

Kenan Karaman svarade på frågor inför Nations League-matchen mot Ryssland som spelas på söndag.

Den turkiske anfallaren gjorde 3-3 målet mot Tyskland och sade följande inför matchen: 

– Det väntar oss en svår match mot Ryssland. Vi har analyserat dem väl. Vår tränare har förberett oss väl. Imorgon kommer vi att diskutera de sista detaljerna och förhoppningsvis så åker vi härifrån med en vinst.

Om sitt mål mot Tyskland: 

– Det var ett mål som betydde mycket för mig. Jag är född och uppvuxen i Tyskland. Jag spelar fotboll där. Men jag är hängiven till mitt lag och land. Mina känslor sade alltid till mig att välja Turkiet. Därför blev det ett fint mål. Som lag spelade vi en bra match. Dessa resultaten ger oss självförtroende. Jag hoppas vi fortsätter att utvecklas så här som lag.

Om de övriga anfallaren i landslaget och i synnerhet Cenk Tosun, Burak Yilmaz och Enes Ünal: 

– Alla har unika kvalitéer. Alla spelare som blir uttagna till landslaget är unika. Jag hoppas att alla kan visa upp bra prestationer i våra matcher. Det är det här som är det viktigaste och det är det här som kommer ta oss framåt som ett lag.