Lilles tränare hyllar Yusuf Yazici

Lilles tränare Christophe Galtier öser beröm över Yusuf Yazici efter hans insats mot Sparta Prag.

Efter matchen sade Galtier följande om den turkiske spelaren:

– Vi gjorde en investering på 17 miljoner euro för Yusuf Yazici. När han anslöt till laget var han inte som han är idag. När han hittade formen så drog han på sig en olycklig skada. Men Yusuf Yazici har visat för mig att jag kan lita på honom. Han vet själv mycket bättre vad han behöver göra. Han kommer fortsätta med liknande prestationer, sade Galtier.

Till franska tidningen L’Equipe sade Galtier:

– Vi köpte Yusuf för att han skulle göra skillnad för vårt lag. Vi köpte honom för den vänsterfoten han har, hans skott och hans talang. Han var mycket glad efter matchen. Det är alltid ett bra tecken när en  spelare är glad och jag är glad för hans skull.

LÄS OCKSÅ:

Europa League: Yusuf Yazici gjorde hattrick för Lille

Yusuf Yazici historisk i Lille

Yazici andra turkiske spelaren att göra hattrick ute i Europa