Löw: “Fenerbahce har en speciell plats i mitt hjärta & jag gillar Turkiet”

Joachim Löw var inte nöjd efter att ha tappat segern i sista minuten mot Turkiet i veckan.

Men inför och efter matchen pratade Joachim Löw väldigt gott och hyllade det turkiska landslaget.

Innan matchen så svarade Löw på frågor från TRT Spor och berättade bland annat att Fenerbahce har en speciell plats hos honom och att han gillar Turkiet:

– Jag har många goda minnen från Turkiet. Jag hade en mycket bra tid där. Jag var ung när jag var tränare i Turkiet. Fenerbahce kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag gillar Turkiet. Turkiet finns alltid i mina tankar och mitt hjärta, sade Joachim Löw inför matchen och pratade även lite turkiska med reportrarna.

Löw var tränare i Fenerbahce mellan 1998-1999.

 


LÄS OCKSÅ:

Joachim Löw hyllar Turkiets landslag

Tyskland 3-3 Turkiet: En bra genomförd match av landslaget