Lucescu: “Italiensk storklubb ville ha Demiral”

Mircea Lucescu berättar i en intervju att italiensk storklubb ringde honom för att få veta mer om Merih Demiral.

Dinamo Kiev har som bekant sedan tidigare Turkiets förre förbundskapten Mircea Lucescu som huvudtränare och hamnade i samma grupp som bl.a. Juventus och i en intervju inför mötet med den italienska storklubben kom även Merih Demiral på tal.

Demiral spelar sedan förra sommaren i Juventus men den turkiske mittbacken kunde ha hamnat hos rivalen:

– Inters scouter följde Merih Demiral. För att få mer info kring spelaren ringde de mig. De var intresserade av Merih men Juventus agerade snabbare och slutförde övergången.

Demiral blev som bekant även kvar den här sommaren i Juve då det ryktades redan samma sommar som han anslöt att han kunde lämna. Enligt italienska medier så har Juve-tränaren Andrea Pirlo inga intentioner på att släppa spelaren.