Mesut Özil petad i Arsenal

Mesut Özil lämnades utanför Arsenals registrerade trupp till Premier League.

Samtliga trupper bekräftades och registrerades under tisdagen och då fanns inte Özil med i truppen. Den Tysklandfödde mittfältaren som har turkiska rötter har inte spelat för Arsenal sedan 7:e mars och har varit utanför truppen en tid även om han fick chansen av nye tränaren Arteta i de första matcherna.

Arsenal har försökt bli av med Özil som har en lön på 350 000 pund i veckan och spelaren har fått bud från gulfstaterna och det har även rapporterats om intresse från MLS men spelaren har inget intresse av en sådan flytt enligt uppgifter.

32-årige Mesut Özil uppges vara mer intresserad av en flytt till Turkiet när hans kontrakt löper ut nästa sommar och Istanbul Basaksehir och Fenerbahce har rapporterats vara intresserade av playmakern.