MLS-klubb uppges vara intresserad av Falcao

Är Radamel Falcao på väg att lämna Galatasaray?

Enligt TRT Spor så årets säsong avgöra vad som händer med Falcaos framtid. MLS-klubben Inter Miami ska ha framfört sitt intresse och ett bud för anfallaren i somras.

Medan det inte bekräftades från varken spelaren eller klubben vilka klubbar som var intresserade, så gav Falcao uttalanden om att han ämnade att stanna i Turkiet då familjen är lycklig och har det bra. Däremot sägs Inter Milan vara fortfarande intresserad av spelaren. MLS-klubben ägs av David Beckham som ägare.

Falcao har en årslön på 5 miljoner euro och hade en skadedrabbad debutsäsong ifjol. Ledningen i Galatasaray är väldigt noggranna med sina bokslut och redovisningar och rapporteras följa spelarens prestationer för att överväga om de ska behålla spelaren eller släppa.

Falcao har den här säsongen spelat fyra ligamatcher och gjort tre mål.