Ozan Tufan: “Kritiken påverkar inte mig mer”

Ozan Tufan stod för ett klassmål i vänskapsmatchen mot Tyskland och var  en av planens bästa.

I en intervju med tidningen Sabah berättar Ozan nu att han i samband med åren har fått erfarenhet och att han nu inte längre påverkas av kritiken:

– Jag kan mycket väl vara en av spelarna som har kritiserats mest i Turkiet den senaste tiden. Sen jag var ung har jag haft problem med det. När det gäller kritiken så tror jag att jag har tagit en stor lärdom. Jag vet vad som är bra för mig och vad som är dåligt för mig kring det som sägs och skrivs. Jag fokuserar bara på mitt jobb. Jag tänker varje dag på vad mer jag kan göra för att utvecklas. Det här hjälper mig att fortsätta utvecklas, sade Ozan Tufan.

Ozan Tufan har i sina senaste matcher varit kapten både för Fenerbahce och landslaget.