Senol Günes efter matchen mot Ryssland

Turkiets förbundskapten Senol Günes var inte nöjd med slutresultatet efter matchen och sade att landslaget hade förlorat två poäng.

Om första halvlek sade Senol Günes:

– Vi visste hur motståndarna ville spela. De spelar tätt och aggressivt och som ett lag och tänkte mycket på presspelet. Trots att vi visste det här och hade förberett oss så gick det inte som vi hade tänkt oss i första halvlek. De bollar vi försökte slå in i boxen vann motståndarna hela tiden och vi var inte bra i varken offensiven eller defensiven i första halvlek.

Andra halvleken: 

– Andra halvlek gjorde vi exakt allting som vi ville. Vi kontrollerade motståndarna. Vi var farliga när vi attackerade. Vi gjorde mål och kunde ha gjort fler. Vi var laget som skapade flest chanser och var närmast segern. Men vi förlorade två poäng. Precis som borta mot Serbien så borde vi ha vunnit idag också, sade Senol Günes.

– Det största problemet från idag är att vi inte kunde vinna matchen och spelade oavgjort. Vi kan även förlora matcher när det brukar vara jämnt i våra matcher. När vi löser dessa problem så tycker jag att vi är ett bra lag. Jag gratulerar mina spelare. De jobbade hårt. Vi låg under 1-0 och kom tillbaka och gjorde bra saker som kunde ha gett oss vinsten.

Rysslands förbundskapten Stanislav Cercesov efter matchen: 

– Båda lagen gick ut för att vinna och det är normalt att det blev oavgjort. Turkiet är bättre nu sett till matcherna i september. Eftersom nu har den turkiska ligan och flera turkiska spelare som spelar ute i Europa dragit igång med sina säsonger. Matchen de spelade mot Tyskland bekräftade mina förväntningar. Turkarna var individuellt sett starka men nu är de även starka som ett lag.