Senol Günes inför matchen mot Ryssland

Turkiets förbundskapten Senol Günes har gett presskonferens och uttalanden inför Nations League-matchen mot Ryssland.

– De har sex poäng i gruppen. Vi har spelat i samma grupp tidigare i Nations League och förlorade. Nu kommer vi igen. Spelmässigt är vi bättre än i september. Vi behöver vara mycket bättre för att kunna vinna imorgon. Vi ska försöka göra rätt saker när vi spelar fotboll. Jag hoppas det blir en bra match där vi kan ta det resultat vi vill ha.

Om den eventuella startelvan sade Senol Günes: 

– Vi kommer att spela den bästa möjliga elvan utifrån den trupp vi har. Vi har rätt till fem byten (i matchen). Även dessa fem spelarbyten kan göra en skillnad. Vi kommer bestämma startelvan imorgon. Vi kommer välja den elvan som formar den bästa kemin. Beroende på hur matchen går kommer vi göra förändringar.

Senol Günes berättade även att Kaan Ayhan är inte tillgänglig på grund av skada: 

– I den senaste matchen så fick han en sträckning. Han har ingen möjlighet att medverka i våra två matcher. Han stannade kvar i Tyskland och därifrån återvänder han till sin klubb för behandling.