U21-landslaget förlorade mot England

U21-landslaget mötte ikväll Englands U21-landslag i kvalet till U21-EM.

Matchen som spelades på Mollineaux Stadium som är hemmaarena för Wolverhampton i Premier League slutade med en seger för hemmalaget. England vann 2-1 efter att Hüseyin Türkmen gjort ett självmål i den 17:e minuten samt ett sent mål av Nketiah i den 88:e minuten. Halil Dervisoglu reducerade till 2-1 i den 92:a minuten.

Turkiet fick straff i den 53:e minuten. Halil Dervisoglu blev kapad av Englands målvakt och tog straffen som räddades av Ramsdale i Englands mål.

Även England blev tilldelade en straff i matchens 84:e minut. Nketiah som gjorde England andra mål i matchen prickade ramverket och bollen gick ut ur spel.

I och med segern så har England nu 22 poäng och behåller förstaplatsen. U21-landslaget har sju poäng och backar till en femteplats och är näst sist i gruppen. För U21-landslaget kvarstår det nu två matcher, båda spelas på hemmaplan i Samsun. Den 13 november möter tar U21 emot Österrike och fyra dagar senare väntar Kosovo.

Startelvorna: 

England: Ramsdale, Aarons, Godfrey, Guehi, Justin, Bellingham, Dasilva (min. 63 Eze), Skipp, Hudson-Odoi (min. 85 McNeil), Sessegnon, Nketiah

Turkiet: Altay Bayındır, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Ravil Tagir, Cemali Sertel (min. 74 Rıdvan Yılmaz), Oğulcan Ülgün (min. 81 Erkan Eyibil), Berat Özdemir (min. 89 İlker Karakaş), Ahmet Canbaz (min. 46 Burak Kapacak), Ömer Faruk Beyaz, Halil Dervişoğlu, Güven Yalçın

Tabelläget i Grupp 3 efter åtta omgångar.: 

  1. England, 22 poäng
  2. Österrike, 15 poäng
  3. Albanien, 11 poäng
  4. Kosovo, 9 poäng
  5. Turkiet, 7 poäng
  6. Andorra, 5 poäng