Yazici uttagen i veckans lag & utsedd till veckans spelare

Yusuf Yazici blev utsedd till vecka 1 bäste spelare i Europa League efter insatsen mot Sparta Prag.

Yusuf gjorde hattrick mot Sparta Prag och blev utsedd till veckans spelare för omgång 1 i Europa League. Den turkiske spelaren blev även uttagen i veckans lag och leder även skytteligan med tre mål som han gjorde på tre avslut i matchen mot Prag.

En supervecka för Yusuf som fullföljde målet i derbyt mot Lens med att göra hattrick i sin Europa League-debut och bli historisk för Lille som klubbens förste spelare att göra hattrick i en europeisk match.

 

LÄS OCKSÅ:

Fransk media öser beröm över Yusuf Yazici

Lilles tränare hyllar Yusuf Yazici

Yusuf Yazici historisk i Lille

Europa League: Yusuf Yazici gjorde hattrick för Lille

Yazici andra turkiske spelaren att göra hattrick ute i Europa