Caglar Söyüncü rekommenderas till storklubben

Caglar Söyüncü uppges inte vara långt ifrån en comeback för Leicester City – där han är en av nyckelspelarna.

Den förre Chelsea-spelaren Jimmy Floyd Hasselbaink vill se sin förra klubb agera på transfermarknaden och bland annat köpa mittbackar.

Hasselbaink tror att Chelsea har stora ambitioner men att de fortfarande behöver förstärka laget och i en intervju med Ladbrokes så hade Hasselbaink gärna sett den turkiske mittbacken Söyüncü i Chelsea:

– Många pratar om Kalidou Koulibaly men han är 29 år och skulle vara väldigt dyr. Jag gillar faktiskt Leicester-försvararen, Caglar Söyüncü. Jag tror han hade varit riktigt bra i Chelsea. Även Inters mittback Milan Skriniar. Alla pratar om honom, han är också en mycket bra spelare. Så det finns spelare där ute men det är en svår position, sade Hasselbaink.