17-årig turkisk talang avgjorde för Rapid Wien

17-årige Yusuf Demir blev inbytt och gjorde ett avgörande mål i matchen mellan Rapid Wien – Dundalk.

Den unge talangen gjorde Wiens fjärde mål i matchen som betydde 4-2 på tilläggstid. Gästerna reducerade till 4-3 och gjorde matchens sista mål vilket visade sig att Yusufs mål blev avgörande för de tre poängen som hemmalaget vann.

Yusuf som är född och uppvuxen i Österrike, spelar för närvarande för Österrikes U21-landslag men kan även välja spel för Turkiets landslag.

Den här säsongen har den offensive mittfältaren som är född 2003 spelat 7 matcher med A-laget i Rapid Wien och gjort tre mål samt en assist. Yusuf har gjort mål i österrikiska ligan- & cupen samt i kvalet till Champions League och nu även Europa League.

I Rapid Wien spelar även anfallaren Ercan Kara som startade och spelade hela matchen mot Dundalk.