Europa League: Sivasspor besegrade Qarabag med 3-2

Sivasspor tog en viktig seger i Europa League.

Sivas vann returmötet i gruppen mot Qarabag med 3-2 på bortaplan vilket även blev den andra raka segern med tanke på Sivas vann förra mötet också som var deras senaste match i gruppen.

Abdellah Zoubir gav ledningen till Qarabag efter bara åtta minuter som såg ut att gå in i halvtidsvila med ledningen innan Sivas fick en straff som Arouna Kone förvaltade på ett bra sätt och kvitterade i den 40:e minuten.

Tidigt i andra halvlek tog hemmalaget återigen ledningen genom Uros Matic i den 51:a minuten. Sju minuter senare kvitterade Sivas på nytt genom Olarenwaju Kayode. Arouna Kone och Sivasspor fick det sista ordet i matchen med det avgörande målet och Sivas vände till 3-2 i den 79:e minuten.

För Qarabag är chanserna för avancemang uteslutna med tanke på laget har noll poäng och tvåan Maccabi Tel Aviv har sju poäng med två omgångar kvar. Sivas är trea med sex poäng och kan fortfarande ta förstaplatsen som Villareal har med 10 poäng.

Sivas möter Maccabi Tel Aviv på bortaplan och Villareal på hemmaplan i de avslutande två matcherna.

Segermålet av Arouna Koné: