Flera storklubbar följer Yusuf Yazici

Yusuf Yazici följs av flera storklubbar enligt beIN Sports.

För bara några dagar sedan rapporterades det via transferexperten Fabrizio Romano i en artikel på Calciomercato att Lazio har Yusuf Yazici som prio att värva in om de tappar Sergej Milinkovic-Savic. Den italienska klubben har visat intresse för Yazici redan när han var i Trabzonspor och innan han genomförde flytten till Lazio.

Nu rapporterar beIN Sports i Turkiet att utöver Lazio så följs även den 23-årige mittfältaren av Juventus, Manchester United och Real Madrid.

Yazici har gjort 7 mål och 1 assist på totalt 12 matcher så här långt för Lille den här säsongen. Yazici som har fått sparsamt med spelminuter i ligan, har fått fullt förtroende i Europa League där han har gjort två hattricks och blivit utsedd till veckans spelare två gånger.