Irfan Buz lämnar Kasimpasa – efter två veckor

Irfan Buz har meddelat att han har lämnat jobbet som huvudtränare för Kasimpasa.

Den turkiske tränaren tog över jobbet den 13:e november och två veckor står det nu klart att han har valt att avgå. Anledningen till avgången är på grund av miljön i klubben skriver tränare på sitt Twitter-konto:

– Jag och mitt team har beslutat att inte fortsätta jobba med Kasimpasa SK, som vi trodde hade gemensamma stora mål som vi delade, på grund av saker som hänt på sistone och så har vi kommit fram till att det inte går att ha en bra miljö i klubben. Jag lämnar mitt jobb som huvudtränare för Kasimpasa SK. Jag vill önska mina spelande fotbollsbröder och klubbpersonalen stort lycka till, skrev Irfan Buz.

Irfan Buz tränade laget enbart i en match vilket var förra veckan mot Konyaspor som slutade med förlust 2-1.

För bara några dagar sedan avgick klubbens VD, Serkan Recber och sade:

– Jag har valt att avgå från min tjänst som VD för Kasimpasa eftersom jag har ansett att det är nödvändigt. Jag vill tacka mina fotboll- och arbetsvänner och önska Kasimpasa lycka till, sade Recber då.

Kasimpasa ligger 10:a i Süper Lig inför omgång 10.