Kabak kopplas ihop med flera klubbar – så mycket uppges Schalke vilja ha

Ozan Kabak ser ut att vara allt närmare en flytt från Schalke i januari, men vart hamnar han?

Italienska tidningen Corriero dello Sport rapporterar att AC Milan är fortfarande intresserade av Ozan Kabak och att det står mellan den turkiske mittbacken och Strasbourgs mittback Mohamed Simakan. Samtidigt CorSera rapporterar att Maldini (Milans sportchef) är redo att börja förhandla med Schalke igen för att hämta Kabak.

Gazzetta dello Sport skriver å andra sidan att Milan även håller koll på Hellas Veronas försvarare Lovato och att klubben väljer mellan honom och Ozan Kabak.

Milan var intresserade av Kabak i slutet av transferfönstret senast och fick sitt bud på 20 miljoner euro nobbat. Anledningen är att Schalke ska ha krävt 45 miljoner euro (ca 40 miljoner pund) för mittbacken.

Nu skriver dock tyska tidningen BILD att Schalke som är i behov av pengar, är redo att acceptera ett bud på runt 20 miljoner euro (ca. 18 miljoner pund). Precis som Gazetta dello Sport skriver så är Schalkes ekonomi krasslig men nu pushar även Ozan Kabak för en flytt.

– Jag kan inte utesluta och jag vill inte utesluta någonting (gällande Ozan Kabak), ska Schalkes sportchef Jochen Schneider ha sagt.

Turkiska Tribun Dergi rapporterar att Liverpool och Schalke 04 är överens om en prislapp på 18 miljoner pund för Ozan Kabak.

Liverpool har samtidigt kopplats ihop med Milan Skriniar i Inter och även Tottenham ryktas vara intresserad av Skriniar. Enligt flera italienska medier så är Ozan Kabak även förstavalet för Inter om Skriniar skulle lämna.